Yhteystiedot

Kysy lisää huoneistosta & vuokrauksesta:
niinikim (a) luukku.com
p.050-545 7776

Ruokailu & ravintolat

publixlogo.gifRuokailu asunnolla: loma-asunnon keittiöstä löytyvät kaikki kodinkoneet, koko linjasto uusittu 2011 Whirlpoolin mallistosta. Asunnosta löytyy jääkaappipakastin automaattisella jääpalakoneella, sähköuuni ja liesitasot, mirkoaaltouuni grillaustoiminnolla, leivänpaahdin, kahvinkeitin. Tiskausta helpottaa iso, tilava ja nopea(!!!) tiskikone. 

target.jpgRuokakauppa: lyhyen automatkan päästä löytyy useita ruokakauppoja, mm. Target. Lähin ruokakauppa(Publix) sijaitsee vain kävelymatkan etäisyydellä Village Commons Shopping Centerissä. Publix on avoinna joka päivä 07:00-23:00. Amerikkalaiset käyttävät paljon pakasteruokia ja valikoima onkin waltava! Ruoan hintataso on edullinen.

tacobell.jpgPikaruokalat:  Yhdysvallat on pikaruoan iso jättiläinen. Pikaruokalaketjuja on useita kymmeniä ja tuskin pystyt kaupungissa ajamaan autoa puolta minuuttia pitempään ohittamatta pikaruokalaa. Hintataso on halpa! Saat jopa neljällä dollarilla ISOn aterian, jossa on ISOT ranskalaiset ja ISO juoma. Tunnetuimpia ketjuja ovat TacoBell (TexMexiä), Wendys (wanhan ajan hampurilaisia), Arbys (paahtopaistihampurilaisia), KFC (kanaa kaikissa muodoissa), BurgerKing (muhkeita hampurilaisia) sekä tietysti McDonalds.

applebees.jpgRavintolat: Paitsi pikaruokaloita, myös ravintoloita löytyy pilvin pimein. Kahden viikon loman aikana et pysty käymään edes lähialueen ravintoloita läpi vaikka söisitte kaksi kertaa päivässä ulkona. Edulliset lounaat (6-9$) houkuttelevat niin lomailijoita kuin paikallista väkeä eikä illallinen tule paljoakaan redlobster.jpgkalliimmaksi. Monissa ravintoloissa on joka päivälle oma tarjous (esim lapset ilmaiseksi) ja päivät & ravintolat oikein valittuina on mahdollista syödä todella edullisesti. Kävelymatkan päässä lomahuoneistosta sijaitsevassa Village Commons Shopping Centerissä on useita ravintoloita, mm. cityplace.jpgjapanilainen ravintola. Noin 1,5km päässä asunnolta alkaa iso ostoskatu Palm Lakes Boulevard ja heti ensimmäisessä risteyksessä on mm. tunnettu Red Lobster-kalaravintola. Okeechobeen päässä sijaitsee Cityplacen ostosalue. Aukiolla on useita ravintoloita vieri viereen, eri tyylejä ja makuja. 

HUOM! Tarjoilijoiden palkka perustuu pitkälti tippeihin. Keskimäärin sopiva tippi on n.15% laskun loppusumman päälle. On epäkohteliasta olla jättämättä juomarahaa tarjoilijalle.

 

Yhdysvalloissa tuotteiden ja tavaroiden hinnat ilmoitetaan ilman veroja. Floridassa päälle tuleva vero on 6,5%.